Twitter logo

Elke zondagochtend om 10.00 is er een kerkdienst in de Arke. Voor veel kleintjes is de reguliere eredienst wat te lang, maar ook de als iets oudere kinderen in de basisschool leeftijd vinden de kindernevendienst een welkome afwisseling.

Zo gek is dat ook niet! De jongste en de middelste groepen werken met materiaal van Promiseland. Door enkele vrijwilligers zijn er hele belevingswerelden bij gemaakt. De kinderen worden meegenomen in een Bijbelverhaal, waar de vertaalslag ook naar het nu gemaakt wordt. De groepen 7 en 8 werken met de SamenLeesBijbel. Daarin volgen ze een route. Met elkaar lopen ze zo door de bijbel verhaal.

Naast het lezen en vertellen is er ook elke keer tijd voor een knutsel, spel of tekening.

De kinderen tot en met groep 8 verlaten de reguliere eredienst na ongeveer 10 minuten. Zij komen niet meer terug in de kerkzaal. Ouders kunnen de kinderen uit de zaaltjes halen. Tijdens Geestdrift is er alleen kindernevendienst voor kinderen van de groepen 1, 2 en 3.

Benieuwd wat we iedere week in die zaaltjes doen? Kom eens langs!